Om Vihepo

Vision til virkelighed

Hos Vihepo er vores ypperste formål at gøre jeres proces fra vision til virkelighed så let og ubesværet som muligt. Derfor ser I også en simpel hjemmeside, uden for meget udenomssnak, men derimod med fokus på at give et indblik i de mange muligheder vi har for at løse jeres udfordringer.

Vores virksomhed har base i Viborg, men det stopper os ikke fra at levere service til hele Danmark, og uanset om det er porte, hegn, større industrianlæg eller små automatikker så leverer vi til både private og erhverv.

Vi brænder for at levere løsninger der er tilpassede til jeres ønsker og behov. Derfor samarbejder vi med flere udenlandske leverandører og sørger for at have et stort sortiment af god kvalitet – Det synes vi er godt købmandsskab.

Designet af vores porte og døre er med henblik på at tage så mange hensyn til miljøet som muligt. Derfor bruger vi genbrugsmaterialer til indpakning. Derudover er strukturerne i portene lavet med en lav prægning i stålet, og ikke presset ind, så støv og snavs har sværere ved at binde sig fast. Derfor det kun er nødvendigt at rengøre med vand og ikke sæbe. Al vores affald bliver desuden sorteret og bortskaffet efter lokale bestemmelser.