PORTE, SLUSER, DOCKING OG HEGN

EFFEKTIVITET PÅ ALLE MÅDER

Vihepo er din professionelle leverandør af porte, sluser docking og hegn. Vores fokus er at gøre processen fra idé til virkelighed så let og effektiv for jer som muligt. Vores store sortiment og ekspertise sikrer at vi kan finde en løsning der matcher jeres behov. Det er effektivitet, både for os og jer.

VI ER MED HELE VEJEN

Vihepo projekterer og leverer portløsninger fra str. S – XXL

Uanset om I er et mindre værksted, et større industrianlæg eller noget helt tredje, så finder vi gerne løsningen der matcher jeres behov. Kontakt os og fortæl om jeres udfordringer og ønsker, så kommer vi ud og hjælper med resten af processen, lige fra projektering og bestilling til levering og montering.
 

vihepo industri 1
vihepo industri 2

SÅDAN ARBEJDER VI

Få tænkt nyeste app-teknologi og automatikløsninger ind i porten

UDFORDRINGEN

Mange virksomheder oplever at have behov for at åbne deres port på skæve tidspunkter af døgnet, f.eks. for medarbejdere, samarbejdspartnere eller leverandører. Det betyder at flere bruger lang tid på at køre frem og tilbage eller besætte mandskab til at bemande porten, som flere gange ville kunne undgås. Andre oplever at de har meget trafik igennem deres port, og mister overblikket over hvem der får adgang til virksomheden.
 

LØSNINGEN

Vi har indgået et samarbejde med firmaet Gogogate som har udviklet et app-system der kører sammen med portautomatikken. Systemet giver ejeren adgang til porten og forskellige andre funktioner via smartphone, computer mm.

Der kan gives adgang til flere udvalgte brugere, enten ubegrænset eller tidsbestemt. Tilmed er der en kalender-funktion der gør, at man til hver en tid kan se hvem der har åbnet og lukket porten og hvornår det er gjort. Derudover er det muligt at koble et ip-kamera til systemet, så man igennem appen altid kan se hvem der får adgang.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Opmåling af porthul

Højre og venstre er når man står i rummet og kigger ud.

Porthullets mål er fra væg til væg og fra gulv til loft, der hvor hullet er størst.

Tag målet i toppen – midt på og i bunden, når du måler bredden – tilsvarende i højre side i venstre side og midtpå når du måler højden – Oplys det største mål.

Er der store forskelle (flere cm.) kontakt os på 60 98 22 70.

Er du i tvivl om høj løft – lavt løft – fjeder i front – fjeder i bag, kontakt 60 98 22 70.