Industriporte

Vi er gerne med i hele processen, og kommer derfor gerne ud og hjælper med projektering. Derudover klarer vi selvfølgelig bestilling, levering og til sidst også montering.

Vi har et bredt sortiment med store tilpasningsmuligheder. Kontakt os derfor og fortæl om jeres visioner, så hjælper vi jer med at finde den bedste løsning.

CIMG0581 OK2 3
Full view 2
Full view 3

Isoleringsevne

Designet af vores industriporte er med henblik på at optimere de klimatiske forhold. Portene er konstrueret af sandwich-paneler som overlapper hinanden, og derfor dannes der ikke kuldebroer mellem elementerne som ellers ville skabe misfarvninger på panelerne og dårlig isoleringsevne.

Indbygget dør

Med en indbygget dør i porten, kan du komme ind i garagen uden at åbne skulle åbne porten. På grund af den forbedrede konstruktion og det specialkonstruerede aluminium-profil system, er vores døre meget funktionsdygtige og sidder perfekt tilsluttet for den optimale isoleringsevne samt udseende. For at sikre korrekt isolering og pasform bruger vi faste skinnehængsler samt dobbelt forseglingsbånd.

For at forhindre ubudne gæster gennem døren, medfølger der kraftig lås med 2 nøgler det har en pålidelig mekanisk lås. Der medfølger desuden automatisk dørlukker som standard. Bundstykket på døren er 75mm højt for at sikre en god kvalitetsdør mange år frem i tiden.

Panoramapaneler

Panoramapanelerne er perfekte hvis du har brug for masser af lys. De bruges meget til vaskehaller og som vinduespartier til showrooms, værksteder og andre lignende beliggenheder hvor man gerne vil vise noget frem.

Der er mulighed for at kombinere panoramapaneler med standard-panelerne. Så du i stedet for isatte ruder, kan få ekstra meget lys ind.

Fullview paneler

Fullview design sørger virkelig for at du fremhæver en eksklusiv facade. Der er tale om de velkendte panorama-paneler, men i fullview-design leveres de uden lodrette sprodser. Det giver et helt andet udtryk, når facaden skal vises frem.

DIMENSIONER

  • Bredde: 2000 mm – 8000 mm
  • Højde: 2020 mm – 6120 mm

Tilbehør

Vinduer

Håndtag